/ R
Típus: Szezon:
TPMS Szerviz

TPMS szakszerviz

 

TPMS használata

A felhasználók számára a berendezések egy gyári nyomástartományon belül figyelik az abroncsok légnyomását és a vezetőnek a legtöbb gépkocsiban csak egy a műszerfalon megjelenő hibajelzéssel adnak visszajelzést az alacsony légnyomásról.

hiabkod

A pontos hibakód kiolvasást és javítást csak TPMS szakszervizben lehetséges elvégeztetni.

Elektronikus szelep szerviz

Korszerű hordozható készülékünkkel kiolvassuk a szelepek állapotát és egy átfogó elemzést adunk az elemek állapotáról és a jeladók működéséről. Amennyiben szervizelés közben szükséges cseréljük a hibás alkatrészeket a megbízható működés fenntartása érdekében.

Szervizünkben ingyenes tanácsadással segítjük ügyfeleinket.

TPMS programozás

160.000km vagy 4-5 év használat után vagy egyéb megsemmisülés okán szükségessé válik az elektronikus szelepek cseréje. A csere során egyes járműveknél úgynevezett felprogramozással biztosítható a további használat.

Szakműhelyünk díjazás ellenében elvégzi a megfelelő műveleteket.

TPMS hibák és javításuk

Az elektronikus jeladók is meghibásodhatnak. Pl: egy idő után a gyárilag előre beépített energiaforrásuk kimerül, mely használat és idő korlátos. Előfordulhat defekt következtében a szelep tönkremenetele is, amikor pótolnunk kell a jeladó egységet. Defektjavító folyadék használatával tönkre tesszük a szelepet, ezért cseréje így megkerülhetetlen.

Kiviteltől függően gumi és fém szelepek vannak használatban, melyek időszakos karbantartása indokolt. A gumi szeleptöveket és a tömítéseket a biztonság fenntartása érdekében cserélni kell.

TPMS szervizként állunk rendelkezésükre!

Forgalmazott márkák