Termékek listája gyártó szerint Bfgoodrich

BfGoodrich középkategóriájú gumiabroncs. Michelin csoport tagja.

Jelenleg nincsenek termékek a kiválasztott gyártótól.

Termék beszerezhetőségéről, áráról érdeklődjön elérhetőségeinken.

1896-ban a BFGoodrich lett az amerikai automobil-történelem első gumiabroncsgyártója. A clevelandi (Ohio) Winton Automobile Company kérésére a társaság teljesített egy rendelést, amely keretében az új Wintonhoz, egy kisszériás termékhez gyártottak gumiabroncsokat.


1945-ben megalkották az első tömlő nélküli abroncsot az amerikai járművekhez, mely a mai napig a legelterjedtebb és a leggyakrabban használt típus.


Az autoiparhoz hasonlóan a BFGoodrich márka is a folyamatos növekedés kapujában áll... Az autógumik egy népszerű márkaneveként mint Goodrich Corporation kilépett a gumi üzletből 1988-ban és a gumi üzletágat valamint a név használati jogát is a Michelin részére adták el.


A Michelin csoport közép ár kategóriájú tagja. A BFGoodrich a Rally és a Dakar versenyekből ismerős gumiabroncs márka. A versenyek során szerzett tapasztalatok felhasználásával kiemelkedő termékeket állít elő. Terepjáró abroncsai a legelismertebbek, személyautó abroncsaira jellemző a sportosság, kiváló irányíthatóság és a kitűnő gyártási minőség.

Tovább olvasom

Jelenleg nincsenek termékek a kiválasztott gyártótól. Termék beszerezhetőségéről érdeklődjön elérhetőségeinken.