Termékek listája gyártó szerint Bridgestone

Bridgestone prémium kategóriás gumiabroncs.

Jelenleg nincsenek termékek a kiválasztott gyártótól.

Termék beszerezhetőségéről, áráról érdeklődjön elérhetőségeinken.

A Bridgestone Corporation a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó cége, mely több mint 150 országban értékesíti termékeit és 123 ezer főt foglalkoztat. 1988-ban a Bridgestone Corporation megvásárolta az Egyesült Államok második legnagyobb és világszerte elismert gumiabroncsgyártó cégét, a Firestone-t. A két cég amerikai és európai vállalatai összeolvadtak.


2006-tól a legnagyobb gumigyártó cég a világon.


A Bridgestone Europe hat európai gyárával, kiemelt kutatási és fejlesztési központjával és több mint 11 ezer alkalmazottjával különféle típusú gumiabroncsokat és termékeket fejleszt és gyárt Európában mind  gyári szereléshez, mind az utólagos alkatrészellátáshoz. A Bridgestone Europe több mint 20 millió gumiabroncsot értékesít évente Európában 17 nemzeti értékesítő leányvállalatán és két disztribútorán keresztül, több mint két milliárd Eurós forgalommal. A termékeket a kontinensen kívül Japánba is exportálják.


Egyedülálló technológia Tatabányán


Bridgestone a tatabányai üzemében több mint 10 éve gyárt már gumiabroncsokat. Japánon kívül Európában először Magyarországon alkalmazott, teljesen automatizált gyártástechnológiát a vállalat. Az innovatív technológiának és képzett szakembereinek köszönhetően a cég rugalmasan tudja teljesíteni az európai és magyar autógyártók növekvő volumenű megrendeléseit.


A technológia különlegességét az adja, hogy teljesen automatikusan képes elvégezni az abroncsgyártás minden lépését, az alkatrészek gyártásától kezdve, az oldalfalépítésen és a futófelület elkészítésén át egészen a kész abroncs vulkanizálásáig. Ezzel a technológiával a tatabányai üzem jobb minőségű abroncsokkal képes kiszolgálni nemzetközi ügyfeleit.


A cég rengeteg tapasztalatot szerzett a Forma1 és a MotoGP abroncs-beszállítójaként és fejlesztőjeként. A gumióriás által gyártott abroncsok a legminőségibb autó és motorkerékpár gumik közé tartoznak.


 

Tovább olvasom

Jelenleg nincsenek termékek a kiválasztott gyártótól. Termék beszerezhetőségéről érdeklődjön elérhetőségeinken.