A Point-S kátyúgarancia

kényelmes és ingyenes, áttekinthető és egyszerű

A Point-S abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti, mert ez a garancia az esetleges, javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.

 A vásárlókat megilleti a gyártási hibákból következő, kötelező kártérítés, amely jogszabály szerint a vásárlástól számított 6 hónapon belül érvényesíthető.

Ezen túlmenően a Point-S Magyarország Kft. biztosítja a vásárlóinknak a KÁTYÚGARANCIÁT a hálózatban értékesített egyes téli, nyári és négyévszakos gumi esetén, személy és 4x4 abroncsra, ami nem a gyártási hibákból eredő károkra is érvényes. Olyan károkra, amelyek nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem helytelen vezetői magatartás miatt következtek be.

Ezek lehetnek:

       - Rongálás*

        - Szeg beszúródás-, éles tárgyak okozta sérülések

        - Egyéb defektek

        - Útpadkára, járdára történő felhajtás, kátyúba behajtás közben keletkezett sérülések

        - Blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások

* Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!

Kivételek a garancia alól: ha javítható az abroncs, elvesztés, lopás és mindenfajta kopás.

Javíthatatlan sérülés esetén a gumiabroncsot a Point-S tagszervizben térítésmentesen kicseréljük , az addig megtett futásteljesítmény figyelembe vételével.

Ha az abroncs cserére szorul, a garancia a kerékszerelési munkadíjat nem tartalmazza!

Ez a garancia Magyarország területén érvényes és minden Point-S szakszervizben igénybe vehető, függetlenül attól, hogy melyik Point-S kereskedőjénél vásárolta abroncsát. A Point-S abroncsgaranciája kiegészíti a szokásos gyártói garanciát, amely kizárólag az abroncsok gyártáshiba-mentességre vonatkozik. A garancia az abroncs vásárlása napján lép életbe és pontosan 12 hónap múlva jár le.

Amiben ez a biztosítás más, mint a többi: ez a szolgáltatás és Önnek egy fillérjébe sem kerül! Kátyúgarancia a weboldalon történt regisztrációt követően letölthető garanciajeggyel, automatikusan bizonyítékul szolgál garancia esetéhez. Ön a garantált pótlást 12 hónapig kapja egy, a garancia feltételnek is megfelelő kár esetében. A garanciaösszeget nem készpénzben fizetjük ki, hanem térítésmentesen kicseréljük azt, egy ugyanolyan abroncsra, ami részt vesz a kátyúgarancia szolgáltatásban. A szerelési költséget nem tartalmazza a garancia. A jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ.A kátyúgarancia időtartama a gumiabroncs vásárlásától számított egy év, illetve legfeljebb az 1,6 mm profilmélység eléréséig érvényes.

Mi az ügyfél tennivalója?

         - Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot bármely Point- S szakszervizben a megjelölt márkák közül!

              Continental, Uniroyal, Michelin, Bridgestone, Firestone, Vredestein, Hankook, Fulda, Goodyear, Point-s, Sava, Debica, Dunlop, Laufenn

         - Őrizze meg az abroncsa számláját, nyugtáját! 

         - Regisztrálja be a vásárlását a www.katyugarancia.hu/regisztracio oldalon

         - Az e-mailben visszakapott garanciajegyet kinyomtatja.

         - Probléma esetén ezzel a garancia jeggyel és számlával, nyugtával vagy szállítólevéllel bemegy bármelyik Point-S szervizbe                                    (nem kötelező oda mennie, ahol a gumit vásárolta,felszereltette).

 Az abroncs jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ:

  • 5,5   mm felett = 100%
  • 5,4 mm - 3 mm = 60%
  • 2,9 mm – 1,6 mm = 40%

A jóváírás alapja az áfás vételár. A garancia át nem ruházható és pótlást csak sérült abroncsok helyett biztosítunk. A pótláshoz szükséges egyes szolgáltatások - mint például szerelés - nem része a garanciának, és a Point-S gumiszervizek azok díjat külön felszámítják.

 A point S kátyúgarancia - érvényesítése

A Point S Magyarország Kft. Kátyúgaranciája bármely Point-S gumiabroncs szervizben érvényesíthető a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül.

A garancia igénybevételéhez szükséges feltételek:

            -  Érvényes kátyúgarancia regisztráció.

            -  A regisztrációt követően nyomtatható garanciajegy.

            - A garanciajegyen szereplő adatok beazonosításhatósága (vevő neve, rendszám) biztosított legyen.

            - A fizetést igazoló számla, nyugta.

            - A vásárlástól számított 1 éven belül érvényesíthető a garancia.

            - A sérült abroncs bemutatása

            - Csak 1 darab gumiabroncsra használható fel a garancia.