Vajda Gumiszerviz

A Veszprémet elkerülő 8-as főút mentén található impozáns, XXI. századi igényeknek megfelelő gumiszerviz. Tevékenységünket 1994-ben kezdtük Veszprém-Gyulafirátótón. 2007-ben költöztünk Veszprémbe.
Itt a vevő maximális, minőségi kiszolgálása a cél. A szerviz széles márka és termékpalettájával biztosítja, hogy mindenki megtalálja megfelelő abroncsokat, az olcsó budgettől a prémium kategóriáig.

Címünk: 8200 Veszprém, Gladsaxe u. 6.

GPS koordináta:

47fok 4’ 44” North - hosszúság
17fok 55’ 24” East – szélesség
Altitude 300m (tengerszint feletti magasság                  

Szaktudás

Ügyfeleink igényeit 10 fős szakembergárdával elégítjük ki.
Szakembereink folyamatosan részt vesznek gyakorlati és elméleti képzéseken, így tudunk lépést tartani a technika fejlődésével.

Komplett szolgáltatást nyújtunk Önnek a gumiszerelés, javítás és tárolás terén. A legmodernebb gépekkel dolgozunk, mind a hagyományos, mind az új gumirendszerek terén.

                     

Technológiai háttér

Munkánk előfeltétele a folyamatos fejlesztés, tekintettel arra, hogy a gumigyártás terén komoly technológiai innováció folyik, így az új termékek szervizeléséhez folyamatosan lépést kell tartanunk a gyártók fejlesztéseivel.
Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük a piaci igényeknek és a technológiai újdonságoknak megfelelően.  Legújabb fejlesztésünk a defekttűrő gumiabroncsok szerelésére alkalmas szervizgép.